Агентът, завел Ицо в Барса: Меси отива в Интер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Маститият футболен агент Хосеп Мария Мингея – човекът, завел Христо Стоичков, Диего Армандо Марадона, Ромарио, Ривалдо и самия Лео Меси в Барселона, заяви, че аржентинецът ще премине в Интер.

“За мен следващият му отбор е Интер,” коментира импресариото. “В Италия плащат по-малко данъци, което е силен аргумент. Кристиано също е там.”

Мингея не смята, че близките отношения на Лео с Пеп Гуардиола и Серхио Агуеро ще помогнат за евентуална сделка в Манчестър Сити.

“По-трудно ми е да го видя в Англия, въпреки че е близък приятел със Серхио Агуеро и Пеп Гуардиола,” казва Мингея.

Той добавя, че основният проблем на каталунците в последните години е липсата на спортен директор, който да бъде свързващо звено между футболистите и ръководството.

“Трябва да преосмислят положението си,” философски споделя той. “Ако с Лео не се знаеше на къде ще се поеме, то представете си сега без него. Основният проблем на каталунците през последните години е, че фигурата на спортния директор не работи.

“Нямате такъв човек, който да направи връзката между борда и отбора. Правеха се непрекъснати промени. Когато имаше резултати, това се покриваше, но сега, когато няма, се създадоха проблеми. Това се случи.”