AJ за Кобрата: Той е солиден, истинско предизвикателство

AJ за Кобрата: Той е солиден, истинско предизвикателство 1
1 0
"Пулев не е някава звезда в социалните мрежи, каквито са много хора в днешно време и чрез такава фалшива популярност си печелят предимство"

Световният шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа се изказа ласкаво за Кубрат Пулев преди мача между двамата на 12 декември в Лондон. Залогът в битката ще бъде три от четирите пояса в тежка категория. Джошуа заяви пред Sky Sports, че Кобрата е солиден боец, който не се възползва от социалните мрежи, за да трупа фалшива популярност. “”Пулев не е някава звезда в социалните мрежи, каквито са много хора в днешно време и чрез такава фалшива популярност си печелят предимство. Той е солиден, той знае какво прави на ринга, има много опит и се боксира от доста дълго време. За какво се бори ли? Той е истинско предизвикателство, той иска да спечели титлите, да ме победи.”

„Той е гладен за успехи и е много мотивиран, а моята задача е да преодолея тази му мотивация и да го лиша от увереността му. Така побеждаваш съперника, като пречупиш духа му”, добави британецът.