Акрапович: Хората, които работят в Локо Пловдив, не обичат клуба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"В България не бих поел отборите на Левски и Ботев Пд", заяви бившият наставник на ЦСКА и Локомотив Пловдив

Босненският специалист Бруно Акрапович, който бе освободен като треньор на ЦСКА, говори за предаването „Домът на футбола” по DIEMA SPORT. Акрапович заяви, че би се върнал да работи в нашата страна, но няма как да поеме Левски и Ботев Пловдив, тъй като е бил наставни кна големите им врагове – ЦСКА и Локомотив Пловдив.

За „черно-белите” той изтъкна, че клубът има специална аура, но хората, които работят на “Лаута”, не обичат Локомотив. Акрапович отбеляза, че би се върнал в Локо, но само когато собственикът Христо Крушарски „плати сметката, която му дължи”. Все пак босненецът не вярва това да стане.

“Изобщо не съжалявам, че поех отбора на ЦСКА. Кой съжалява, че е станал треньор на най-силния отбор в страната? ЦСКА е най-добрият тим в България. Имах невероятно време в Пловдив. Преди 3 години никой не ме познаваше, а сега всички. Направих добро име в Пловдив. Бих Рома с ЦСКА, направихме хубави мачове. Трудно е, когато няма привърженици на стадиона. За Купата няма кой да ме победи. България е страхотна страна. Левски отпада като вариант, Ботев отпада, така че е възможно да се върна в друг тим тук”, призна Акрапович.

„Феновете прогнозираха, че ще се случи така с мен. Чувствам се много добре. Аз обичам Локо Пловдив и ЦСКА. Хората, които работят в Локомотив обаче не обичат клуба. Той ще е клуб и без Акрапович и тези хора, има фантастична аура, но така не е правилно да се работи. Първо Крушарски трябва да плати сметката, която ми дължи, и тогава може да говорим. Мисля, че това няма да стане.