Акрапович: Интересът към наши играчи е голям
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Един от най-успешните треньори в българския футбол – Бруно Акрапо­вич, потвърди, че има инте­рес от чуждестранни клубо­ве към играчи на Локомотив Пловдив. Според него това е напълно нормално след силните изяви на “черно-белите”.

“Ко­гато работиш усърдно и гледаш само напред, а не на­ляво или надясно, нещата се получават. Това са нормални про­цеси, когато даден играч се представя силно да бъде харесан и клубът да го продаде, за да спечели пари. Говоря по принцип. Ще обявим, ако има нещо конкретно. Засега не мога да споделя имена, защото първенствата в тези страни не са завърши­ли. Работим и по селекцията. Непрекъснато гледаме играчи. Близо сме до един футболист, но тук не мога да кажа повече конкретика. Добра новина е, че Милош Петрович и Йосип Томашевич остават. До няколко дни трябва да подпишат своите договори”, каза босне­нецът за “Тема Спорт”.

“До края на сезона имаме 3 мача, в които се надявам да взе­мем максимума от точки. Фактът, че се класирахме за Ли­га Европа, не значи, че от­писваме първенството. Към момента не мога да кажа дали ще проведем лагер преди новия се­зон, защото имаме да играем и финал за Суперкупата. Си­туацията е леко комплици­рана, но ще гледаме да изи­граем две-три контроли”, сподели още Бруно Акрапович.

В днешния мач с Берое, Акрапович няма да може да разчита на Мартин Луков и Бирсент Карагарен. Кон­тузен пък е Лукас Масоеро, който ще получи почивка.