google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович заяви, че неговият тим е бил близо до исторически успех, но е платил скъпо заради една ситуация.

“Направихме така, както искахме,” заяви наставникът на Локо. “Контролирахме нещата. С една ситуация объркахме всичко. Ако не внимаваш 90 минути, съперникът ще те накаже. Ние трябва да се концентрираме 90 минути.

„Жозе Моуриньо е уникален човек. Не случайно той на този пост. Пожелавам му късмет, да спечели Висшата лига. Ние трябва да си оправим нещата.“

„Уникално е да победиш Тотнъм И това, което направихме е достатъчно. Диниш реагира с рефлекс и на никой нищо не може да се каже. Не може да се критикува.

“Малко глупости имаше от Бирсент. Той можеше да вкара втори гол за нас и мачът щеше да бъде готов. Не критикувам никой. Казах им хубави думи. Искам да се възстановим и да продължим да следваме нашия път.

„Моуриньо изобщо не е надменен човек. Много нормален. Говорихме за тренировките. Той ми харесва много. Изненадах се колко знаеше за моя отбор. Това само доказва колко голям треньор е.

„Аз нямам трудна работа с моя отбор. Работа с голямо удоволствие. Имаме голямо желание. Нормално е сега чувството да е друго. Момчетата ще се оправят много бързо и искам да изглеждаме добре в неделя срещу Етър.“