Ал-Ахли постигна споразумение с Брентфорд за Тони
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
След Осимен арабите договориха и нападателя на „Пчеличките“.

Саудитският Ал-Ахли е договорил и сделката с Брентфорд за нападателя Айвън Тони. Според английските издания, лондонският отбор ще получи 40 милиона паунда за Тони, който вече преминава медицинските изследвания в английската столица.

Това се случва броени часове след като Ал-Ахли постигна споразумение с Наполи за Виктор Осимен като тази сделка би била на стойност 80 милиона евро. На Апенините казват, че сделката за Осимен е сигурна въпреки предстоящата оферта от Челси, но според медии в близкия изток отборът от Саудитска Арабия няма да има възможността да подпише и с двамата нападатели.

Основната причина е, че няма място за още 2ма чужденци в отбора, като тимът не разполага и с налични средства и за двамата. Интересното е, че Челси също проявяваше интерес към точни тези двама футболисти в последните дни.

Айвън вече се е съгласил с условията по договора си с арабския клуб и неговия трансфер изглежда като по вероятния на този етап като Осимен все още се колебае дали иска да продължи кариерата си в Саудитска Арабия.