Алдаир: Когато си в Левски разбираш, че си в най-големия клуб
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Новото попълнение на "сините" се изказа ласкаво за атмосферата в отбора

Защитникът на Левски Алдаир сподели впечатленията си от адаптацията си в отбора и предстоящото дерби срещу Славия в интервю за “Левски ТВ”. Той отбеляза, че се чувства изключително добре в Левски и е бил впечатлен от историята и значението на клуба за България. За първото си излизане на стадион „Георги Аспарухов“ срещу Ботев Враца, Алдаир разказа, че усещането е било невероятно, а атмосферата на пълните трибуни е надминала очакванията му.

Португалският защитник заяви, че свиква с българското първенство и че то е различно от това, което е играл в Португалия, но с всеки мач се адаптира все по-добре. Той подчерта важността на колектива в Левски и добрата атмосфера в съблекалнята, благодарение на подкрепата от опитните играчи и колегите, които говорят португалски и испански.

Алдаир завърши, като подчерта, че за предстоящия мач със Славия подхожда със същата сериозност и ангажираност, както към всички останали мачове, с ясното намерение да даде всичко от себе си, за да помогне на отбора да постигне победа, за да остане в челото на класирането.