Александър Томаш пъди Улаус Скаршем от ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на "армейците" не е впечатлен от представянето на норвежеца и е готов да се раздели с него

ЦСКА ще се опита да се раздели с един от чуждестранните си халфове през зимния трансферен прозорец. Става въпрос за норвежеца Улаус Скаршем, който пристигна в Борисовата градина в началото на годината, но така и не успя да се наложи като ключова фигура в състава. След назначаването на Александър Томаш за старши треньор, Скаршем окончателно отпадна от сметките за титулярния състав.

Бившият футболист на Розенборг започна като титуляр при дебюта на 46-годишния специалист в мача срещу Ботев Пловдив, завършил със загуба 0:1, но след това записа едва няколко секунди на терена в продължението на мача срещу Берое. В последвалите двубои срещу Локомотив София и Черно море Скаршем дори не се появи на терена, оставайки неизползвана резерва, което е ясна индикация за оценката на старши треньора към него.

Преди мача със Септември, норвежецът получи контузия в ходилото, което най-вероятно ще му попречи да бъде включен в състава за предстоящото „вечно дерби“ с Левски. Въпреки това, дори и да беше здрав, малко вероятно е той да беше започнал срещу “сините”.

С оглед на сегашното си положение в отбора, бъдещето на Скаршем в ЦСКА изглежда неясно. Ръководството и старши треньорът Александър Томаш ще търсят възможност да го продадат през зимата. Ако не се намери купувач, не е изключено той да бъде отдаден под наем.