Анчелоти е доволен от лятната селекция на Реал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ще пробвам нещо ново и да видим какво ще стане", разкри специалистът.

Наставникът на Реал Мадрид – Карло Анчелоти, не скри задоволството си от направената лятна селекция и ясно каза, че “Кралският клуб” ще се бори за всички големи трофеи през идната кампания.

“Целта ни отново е успех в ШЛ, Ла Лига, Купата на Испания и Суперкупата на Испания. Вярвам, че и само с един централен нападател можем да се борим за тези трофеи. Вярно е, че Бензема ни напусна, но и без това той не беше типичната “9-ка”. По принцип вече имаме заместник на Карим. Може да е Хоселу, може да е някой друг”, заяви Анчелоти.

“Като цяло съм много доволен от качеството на новите състезатели. Фран Гарсия ще помага вляво на защитата, където през миналия сезон имахме проблеми. Хоселу пък ще ни направи по-силни във въздуха. Гюлер е талантлив, а и много млад, като феновете определено ще го харесат. Белингам разполага с изключителни качества в средата на терена. През миналия сезон нямахме халф с неговите характеристики”, призна Карлето.

“Ще пробвам нещо ново и да видим какво ще стане. Ако пък нещата не се получат, винаги можем да се върнем към формацията от миналото”, допълни италианският специалист.