Анчелоти: Отмениха ни чист гол
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Мениджърът на Евертън Карло Анчелоти изрази разочарованието си, че тимът е бил ощетен в мача с Манчестър Юнайтед завършил 1:1. В края на двубоя съдиите отмениха гол на „карамелите“, който можеше да бъде победен. Гилфи Сигурдсон лежеше на тревата, пред Давид де Хея и според съдиите е имал влияние върху ситуацията. Заради бурните си протести, Анчелоти получи червен картон и няма да може да води отбора си срещу Челси.

„Това можеше да се зачете за гол. Да, не беше лесно решение. Сигурдсон бе в засада, но моето мнение, че по никакъв начин не пречеше на погледа на де Хея. Съдиите обаче прецениха по друг начин.“ – коментира ситуацията наставникът на „сините“.

Италианецът коментира и ситуацията с червения картон : „ Не мисля, че го заслужавах. Просто попитах главни съдия защо отмени гола. Получи се някакво недоразумение и той ме изгони. Знам, че мачът завърши доста напрегнато. След това двамата говорихме в съблекалните. Няма да издавам какво си казахме. Той ще опише ситуацията в доклада и ще видим дали ще ме накажат.“