Анчелоти вече крои планове за нови играчи в Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Треньорът на "белия балет" се е срещнал с ръководството, за да се начертая план за трансферните прозорци

Старши треньорът на Реал Мадрид, Карло Анчелоти, активно работи върху намирането на играч, който да замени контузения десен бек Дани Карвахал. Според испанското издание Marca, Анчелоти е провел среща с ръководството на клуба, включително със Сантяго Солари и Хосе Анхел Санчес, за да обсъдят разширяването на състава.

На срещата е бил анализиран дълбочинният потенциал на отбора на всяка позиция, като особено внимание е обърнато на позициите, засегнати от контузии. Обсъдени са също така наличните резерви и възможностите за привличане на нови играчи от трансферния пазар.

Въпреки че Анчелоти не е изискал конкретни трансфери, той е подчертал необходимостта от подсилване на отбора, особено предвид натоварения график на играчите. Всички участници в срещата са се обединили около мнението, че трансфери са необходими, но ще трябва да убедят президента Флорентино Перес.

Перес по традиция е противник на харченето на значителни суми през зимния трансферен прозорец. Ако обаче бъде постигнато съгласие на висшето ръководство, клубът ще започне задълбочен анализ на потенциалните кандидати за привличане.