Анчелоти защити Винисиус Жуниър за неговия жест
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Карло твърди, че никой не може да се справи с напрежението под което е бразилеца.

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти защити жеста на Вини Жуниър, който показа с ръце на феновете на Реал Сосиедад да замълчат.

Вини и Килиан Мбапе вкараха двата гола за победата на „Лос Бланкос“ срещу баския тим на „Сан Мамес“ преди 2 дни. Бразилецът вкара своя 2ри гол през настоящата кампания като се разписа от дузпа в 58мата минута. След мача обаче бразилецът беше критикуван, че се е затичал към публиката на домакините след своя гол и им е показал с жест да замълчат.

Въпреки критиките към Винисиус, неговия мениджър го защити като италианецът твърди, че Вини го е направил заради начина по който публиката на Реал Сосиедад се е отнасяла към него през цялото време. Феновете на „Сан Мамес“ се опитаха да влязат под кожата на бразилеца от първия съдийски сигнал, като те освиркваха всеки негов досег до топката.

Анчелоти каза, че реакцията на бразилеца е реакция на много грозни обиди, които никой не може да понесе като Карло добави, че това се отнася също и за него. Треньорът на Реал Мадрид добави, че реакцията на Винисиус е най нормалното нещо след всичко, което се е случило.