Анди Робъртсън за любимия си играч, асистенция и футболен момент като дете
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

След като по-голямата част от футбола е спрян по целия свят, футболистите разполагат с много свободно време. В резултат на това редица топ футболисти като Илкай Гюндоган от Манчестър Сити и Жером Боатенг от Байерн Мюнхен са се включили в социалните медии, за да отговорят на въпросите на феновете. Последният играч, който направи това, е защитникът на Ливърпул Анди Робъртсън.

Крайният бранител предложи на своите фенове импровизирани въпроси и отговори в официалния си акаунт в Twitter в четвъртък следобед.

Един от първите въпроси, на които шотландецът отговори, беше за неговата любима асистенция. И Робъртсън, и Трент Александър-Арнолд записаха множество асистенции за тима на Юрген Клоп през последните сезони, а Анди има седем асистенции в лигата до този момент през сезона. По отношение на любимата си асистенция, Робъртсън избра две, като едната бе у дома срещу Манчестър Сити тази кампания и срещу Уотфорд по време на дебютния си сезон в клуба отново на ‘Анфийлд’.

Роденият в Глазгоу Анди Робърътсън посочи бившия играч на Селтик – Хенрик Ларсон, за свой любим футболист. Състезателят на Ливърпул заяви, че попадението на шведа срещу Боависта на чужд терен в 1/2-финалтие на Купата на УЕФА е неговият любим футболен момент като дете.

Вижте видео от попадението на Хенрик Ларсон: