google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Да няма разделение на групи", призова предводителят на Славия.

Старши треньорът на Славия – Ангел Славков, се обяви за промяна на формата на първенството след победата над Локомотив София с 2:0 в последен мач за този сезон в efbet Лига.

“Поздравявам всички, че завършихме сезона с победа срещу Локомотив София. Бяха изключително добре затворени пространствата. Трябваше да променим някои неща след почивката и го направихме. Те пропуснаха положения, ние също. Аз съм много щастлив от тази победа, но най-хубавото е, че младите момчета успяха да реализират и показаха, че имат място в нашия отбор. Славия е религия и трябва да се знае от всеки”, обяви Славков.

“Помолиха ме приятели от тяхно име да кажа някои неща. Може би това, което се случи в този формат на първенството, не стана това, което се надяваха всички. Едни излизат и играят с резервите, други играят с деца, трети могат да кажат на други да излязат с деца. За мен това не е нормално. Някои се навежда на друг, за да вкара гол. Други се хвалят, че имат бюджет за странични неща, не знам какви извън футбола. Идва някой човек, поставен да регулира честността, той пък неумишлено взима хляба на нашите или други деца”, заяви наставникът на Славия.

“Според мен трябва да се промени формата – 16 отбора. Да няма разделение на групи. Това, което чета в пресата – колко български отбора се разследват за уредени мачове. Не искам да повярвам, че е така. Това е срам за българския футбол. Аз се радвам, че Ботев е играл с български момчета, но защо и срещу нас не играха така. Има някакви такива странни неща. Хората ме помолиха да кажа тези неща от името на мои приятели”, завърши Ангел Славков.