Английски медии отричат, че Джошуа ще се бие с Кубрат в Турция
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Въпреки, че срещата между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа е вече официално обявен, като се знае дори, че тя ще се състои на стадиона на Бешикташ „Водафон Парк“ в Истанбул през май, английските медии опровергават тази информация.

Вчера Кобрата лично потвърди, че среща ще има, а неговият по-малък брат допълни, че преговорите са почти финализирани, след като вече има договорка за мястото и времето.

„Daily Mail” и „The Sun” обаче твърдят съвсем други неща.

От „The Sun” се изказват скептично и се съмняват, че сблъсъкът между Пулев и Джошуа би могъл да се състои в южната ни съседка. Англичаните са категорични, че Джошуа никога не би приел да се бие в Турция и е съгласен на двубой, единствено ако мястото на срещата бъде във Великобритания, Саудитска Арабия или САЩ.

От „Daily Mail” също побързаха да напомнят, че бившият световен шампион е приел срещи извън Англия само два пъти досега, когато се би с Анди Руис в Саудитска Арабия и Ню Йорк.

Медиите в Англия са категорични, че почти няма шанс за среща в Турция, а най-вероятно суперсблъсъкът ще се състои на новият стадион на Тотнъм.