Добави коментар

Антъни Джонсън изрази готовност да се завърне в клетката и смята да го стори още през 2020 г. Бившия претендент за пояса в полутежка категория се оттегли от ММА преди 3 години, след като за втори път допусна поражение срещу Даниел Кормие в шампионска среща.

Рекордът на 36-годишния ветеран в ММА е 22 победи и 6 загуби. Той печели 12 от 14-те си последни битки в октагона. Последните пет победи на Джонсън бяха с брутални нокаути. Той беше доста разочарован от това, че не спечели титлата, но в момента е мотивиран и има желание да се завърне, за да се докаже. Целта на “Rumble” е да проведе битки срещу Миочич и Джон Джоунс като той изрази готовност да нокаутира всички в двете категории.

Ето какво сподели Антъни Джонсън:

“Искам да кажа, че нещата по завръщането ми вървят гладко. Все още не съм определил дата за моето завръщане. Просто планирам да уловя много тела, когато се върна. Само това знам. Няма значение дали е в тежка или полутежка категория, ще ги нокаутирам всички. В момента теглото ми е 105 килограма и ще се бия в двете категории. Теглото няма значение”, заяви Джонсън.

“Миочич и Джоунс са невероятни атлети и шампиони като според мен са най-добрите в двете категории. Ще се радвам да се възползвам от шанса да се бия и с двамата. Когато имаш чувството, че все още го можеш и има какво да докажеш, то в такъв случай си готов да пожертваш живота си, за да го докажеш в клетката. Искаш да го докажеш на всички, както и на себе си”, добави боецът, известен с прякор “Rumble”.

Добави коментар