Антонио Конте похвали Лудогорец
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Наставникът на Интер Антонио Конте говори пред медиите след успеха на неговия тим над Лудогорец с 2:0. Специалистът заяви, че е доволен от победата и тимът му е заслужавал да спечели, като също така похвали българския шампион.

“Не бях доволен от играта ни през първото полувреме. Не направихме това, за което си говорихме преди срещата. Второто полувреме вдигнахме оборотите и смятам, че заслужихме успеха”, заяви Конте.

“Лудогорец ни затрудни с някои много добри контраатаки, но смятам, че контролирахме мача. Тази вечер се противопоставихме на силен отбор, който дълги години е шампион в България. Лудогорец заслужава уважение. Ние постигнахме добър резултат, но сме длъжни в реванша да подходим сериозни. Във футбола се случва всичко и трябва да бъдем внимателни, за да се поздравим с крайния успех в това съперничество”, сподели бившият наставник на Челси.

Конте още веднъж коментира и играта на тима преди почивката. “През първото полувреме играхме бавно и не ни се получаваха нещата. Заиграхме добре през втората част и създавахме по-лесно положения. Ериксен се включи много добре и се представи отлично. Добрата му игра е резултат от показаното от целия отбор.”

Интер победи Лудогорец с 2:0 в Разград след попадения на Кристиан Ериксен и Лукаку. Реваншът е след седмица на “Стадио Джузепе Меаца”.