Аръм: Гледаме към Фюри – Пулев, след като Пулев нокаутира Джошуа
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Легендарният промоутър Боб Аръм е изключително уверен, че ще има сблъсък между Кубрат Пулев и Тайсън Фюри в тежка категория в момента, в който боксът се завърне с пълна сила. Според него българинът ще победи Антъни Джошуа и ще спори с Фюри за званието абсолютен световен шампион в тежката категория в бокса.

Боб Аръм представлява двукратния и настоящ шампион в тежка категория Тайсън Фюри (30 победи и едно равенство), който укрепи мястото си на върха в дивизията след нокаут в 7-ия рунд срещу Деонтей Уайлдър в знаменития реванш през февруари. Така Фюри стана световен шампион в тежка категория за втори път. Също така Боб Аръм е промоутър и на настоящия претендент за световните тили на Антъни Джошуа – Кубрат Пулев (28 победи и 1 загуба на ринга), който трябва да се изправи срещу Ей Джей през юли или когато условията позволят спортът да се завърне.

„Битката, която очаквам, е Тайсън Фюри срещу Кубрат Пулев, след като Пулев нокаутира Джошуа“, споделя Боб Аръм в YouTube за канала на Top Rank.

Продължаващата пандемия от коронавируса отложи плановете за мачовете между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа (двубоят бе планиран за 20 юни) и Фюри срещу Уайлдър, тъй като се очакваше трета битка между двамата на 18 юли в Лас Вегас. Някои хора настояват Уайлдър и Пулев да отстъпят, за да позволят битката между Джошуа и Фюри да стане факт. Един от тях е именно промоутрът на Джошуа – Еди Хърн.

Боб Аръм обаче е начертал своите планове, без значение кога двата двубоя са в състояние да се проведат. Това все пак ще доведе до същия сценарий, що се отнася до мнението на 88-годишния промоутър.

„Не разчитам на Джошуа. Защото след като Кубрат Пулев приключи с него, няма да има Антъни Джошуа.“, споделя Бон Аръм.