Арда шокира ЦСКА и ги победи с 2-1 в Кърджали
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Гаврата с „Червените“ продължава с пълна сила като записаха най-слабият си старт на сезон в историята.

Арда победи ЦСКА с 2-1 на Арена Арда в Кърджали като това означава, че „Червените“ записват своя най-слаб старт в историята като след първите си 5 мача в Първа лига те имат само 1 победа и цели 4 загуби.

Намди Чинонсо Офор шокира гостите от София със своя гол в 43тата минута след асистенция от Густаво Каскардо като домакините можеха да водят и с повече голове, но Бусато имаше някои ключови намеси.

В началото на второто полувреме Иван Тилев удвои преднината на кърджалици със своя гол в 53тата минута като след гола Арда продължи да прави по-опасните атаки и бяха по-близо да вкарат 3ти гол. Годин Коялипу имаше чудесен шанс да намали резултата като получи топката на метри пред вратата, но не успя да вкара и уцели вратаря и топката излезе в корнер за „Червените“ който не доведе до нищо опасно.

Футболист на домакините остана лице в лице с Бусато в 80тата минута, но нанесе изключително неточен удар.

Годин Коялипу все пак вкара за гостите в 85тата минута с глава след центриране от фаул, но „Армейците“ не успяха да стигнат поне до точка в оставащото време.

Ако Томислав Стипич остане начело на ЦСКА след днешната загуба ще бъде истинско чудо предвид гаврата, която „Червените“ преживяват във всеки един свои двубои от началото на сезона.