Aрне Слот с важно решение за бъдещето на перспективен играч
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Много важни решения предстоят пред треньорът на ,,мърсисайдци"

След като замени Юрген Клоп начело на Ливърпул, Арне Слот сега има важната задача да се опита да създаде отбор, способен да се бори за титлата във Висшата лига. Въпреки че досега няма нито едно ново попълнение, редица играчи напуснаха ,,Анфилд” със свободни трансфери, докато бъдещето на няколко ключови играчи в отбора става неясно.

Договорите на Трент Алекзандър-Арнолд, Върджил ван Дайк и Мохамед Салах естествено ще са с приоритет, защото и на тримата изтичат другото лято, но Слот също така трябва да прецени какво ще прави с младите перспективни играчи в клуба.

Защитникът Сеп ван ден Берг изглежда е пред напускане, но малко се знае какво ще се случва с Фабио Карвальо.  Плеймейкърът прекара сезон 2023-24 далеч от Ливърпул, като първо игра за РБ Лайпциг в Бундеслигата, а след това в Хъл Сити в Чемпиъншип.

След като допринесе с 9 гола и 2 асистенции в 20 мача като титуляр за ,,тигрите”, 21-годишният футболист показа, че има шанс да бъде реинтегриран в Ливърпул.

Според Football Insider това е мнението и на Слот, който е доволен от представянето на Карвальо през предсезонната подготовка досега. Въпреки че се твърди, че Арне Слот все още не е решил дали да задържи португалеца в състава си в дългосрочен план, той няма търпение да види как ще се представи през следващите седмици.