Aрсенал е готов да продаде свой юноша
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бъдещето на англичанина изглежда е далеч от ,,Емирейтс стейдиъм"

Съобщава се, че Арсенал е решил какви условия трябва да бъдат изпълнени, ако искат да продадат Емил Смит-Роу през летния трансферен прозорец. Бъдещето на Смит-Роу остава гореща тема на разговор, защото Арсенал очаква да генерира значителна сума от продажбата му.

Английският национал почти не е играл под ръководството на Микел Артета в продължение на два сезона, най-вече поради тежки контузии след които така и не може да си върне най-добрата форма.

Според The ​​Athletic, Артета е определил плеймейкъра като ,,най-добрия вариант” за клуба да спечели пари през следващите седмици. Въпреки това текстът посочва, че Арсенал иска 23-годишният футболист официално да посочи дали иска да напусне и ако иска, къде би бил искал да отиде. Освен това всяко предложение трябва да отговаря на изискванията на вицешампионите от миналия сезон във Висшата лига. Предишна статия предполага, че исканата му цена е 35 милиона паунда.

Освен че има оставащи само две години от договора си, Смит-Роу е изиграл само 616 минути футбол от началото на сезон 2022-23. Фулъм и Кристъл Палас са предявили интерес, докато Астън Вила беше също свързвван с играча, но сякаш вече са се отказали от него.