google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Топчиите" са готови да платят 134 милиона евро за дефанзивния полузащитник на Уест Хем

Микел Артета превърна Арсенал в отбор, който може да се бори за най-големите трофеи. И според информация на Fichajes, “топчиите” са готови да подсилят халфовата си линия, като платят 134 милиона евро, за да подпишат с Деклан Райс през лятото.

Райс е на радара на много големи отбори във Висшата лига. Но към момента Арсенал води надпреварата за привличането му след края на текущата кампания.

В момента Арсенал е начело в класирането на Висшата лига с 50 точки от възможни 60 точки. Те имат преднина от пет точки пред втория Манчестър Сити, като са и с мач по-малко. Артилеристите имат възможност да увеличат преднината си до осем точки в такъв случай.

Отборът на Микел Артета е готов да участва в Шампионската лига през следващия сезон. Те ще се стремят към силно представяне и в най-авторитетния клубен турнир. Привличането на Деклан Райс със сигурност ще подсили техния състав и ще помогне на Арсенал да запише големи победи срещу силни съперници.

Деклан Райс премина през редиците на Уест Хем и в момента е техен капитан. Английският национал е лидер на “чуковете” на терена. Той е сред най-добрите дефанзивни полузащитници в света. Райс има страхотно разбиране за играта в защита и може да диктува темпото на играта с разпределението на топката.

Райс иска да направи следващата стъпка в кариерата си, като се присъедини към клуб от Шампионската лига и Арсенал е чудесна опция за него.