Арсенал и Тотнъм преговарят за подписа на турски нападател
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Английските грандове с интерес към Баръш Йълмаз

Турският нападател Баръш Йълмаз е едно от най-търсените имена на трансферния пазар това лято. 24-годишният футболист на Галатасарай направи много силно представяне на Евро 2024 с отбора на Турция. Съобщава се, че Арсенал и Тотнъм са провели преговори с неговия агент, а Ливърпул също проявява интерес за подписа му.

Баръш Йълмаз потвърди класата си с някои страхотни изяви за Турция на Европейското първенство, а преди това имаше великолепен сезон с Галатасарай. 24-годишният нападател не отбелязва голове или асистенции, но цялостната му игра като централен нападател е това, което всеки съвременен топ футболен клуб изисква и иска да има в редиците си.

Галатасарай иска да задържи нападателя, но ако получи добра оферта със сигурност ще го продаде. Турските шампиони ще разгледат оферти около 30 млн. евро, но няма да склонят да го продадат на по-ниска цена. Съобщава се, че Тотнъм, който се нуждае от нападател, е провел разговори с агента на 24-годишния футболист, което породи слухове за трансфера на Йълмаз в Северен Лондон. Същото важи и за тима на Арсенал, който също се оглежда за нов централен нападател.

Освен двата гранда от Северен Лондон, отборът на Ливърпул също следи футболиста. Новият мениджър Арне Слот иска да подсили отбора с нов таран и 24-годишната турска звезда е на радара на мърсисайдци.