google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените дяволи" с интерес към Тома Мюние

Арсенал може да помогне на Манчестър Юнайтед да вземе Томас Мюние, като позволи на Ектор Бейерин да напусне в посока Барселона. Бейерин няма бъдеще в Арсенал и според съобщенията е една от опциите, които Барса разглежда в търсенето на нов десен бек.

Мюние е друг играч, който е свързван с клуба от “Ноу Камп”. Той обаче привлича интерес и от Ман Юнайтед на Ерик тен Хаг. Испанското издание Sport твърди, че белгиецът е топ цел за десния бек на Барса заедно с бившата звезда на Тотнъм Хуан Фойт. Въпреки това, исканата от Дортмунд цена от около £12,6 милиона в момента отлага трансфера. Финансовото състояние на Барса означава, че те търсят изгодни сделки, преди прозорецът да затвори след две седмици. Твърди се, че Виляреал иска пълната освобождаваща клауза на Фойт от £35 милиона да бъде платена, което прави тази сделка дори по-малко вероятна, отколкото за Мюние.

Арсенал обаче може да направи услуга на Барса. Артилеристите може да прекратят договора на Белерин и следователно да го направят свободен агент. Бейерин представлява интерес за Барса и премина през тяхната академия, преди да се присъедини към Арсенал през 2011 г. Миналата седмица бяха проведени разговори между агента на играча и ръководителите на Арсенал относно бъдещето му. Все още не е намерено решение, но Бейерин иска да си тръгне от Северен Лондон и клубът е повече от щастлив да улесни неговото напускане. И ако Барса привлече испанеца, това би увеличило шансовете на Ман Юнайтед да подпишат с Мюние.