Арсенал обмисля нова оферта за защитник на Ювентус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Защитникът на Ювентус Даниеле Ругани може да продължи кариерата си във Висшата лига. Tuttosport твърди, че “Старата госпожа” е готова да се раздели с бранителя за сума от порядъка на 25-30 млн. евро, а един от кандидатите за италианския национал е клубът от “Емиратс”.

Още през зимата стана ясно, че от Юве нямат нищо против да продадат защитника, който не получава шанс за изява при Маурицио Сари. Клубът обаче не иска да дава 25-годишния футболист под наем, а да изкара пари от проджбата му.

Още през лятото на 2019 година Арсенал имаше интерес към Ругани. “Артилеристите” се надяваха Юве да продаде футболиста, след като привлече Матайс де Лихт. Тогава обаче Ювентус отхвърли офертата на “топчиите”, която бе привличане на играча под наем за 2 сезона.

Руският клуб Зенит също имаше интерес към Ругани през зимата. Тимът от Санкт Петербург дори влезе в преговори с Ювентус в началото на 2020 г. Медиите на Ботуша твърдят, че питерци са предложили на Ругани 3-годишен договор и заплата от 2,5 млн. евро на сезон.

Желанието на Даниеле Ругани обаче е да остане в Серия “А”, като се споменава, че Наполи и Рома проявяват интерес към него. Очаква се през лятото да има развитие около трансфера на футболиста и той да смени клубната си принадлежност.