Артета: Червеният картон на Давид Луис трябва да бъде отменен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Проблеми за наставника на "точпиите" преди предстоящия мач с Астън Вила

Наставникът на Арсенал Микел Артета има проблеми в състава, след червените картони от мача срещу Уулвърхемптън. Специалистът изрази надежда, че жалбата на клуба относно червения картон на защитника Давид Луис, който бразилецът получи, ще бъде уважена и бразилецът ще може да играе тази събота срещу Астън Вила.

“Прегледахме всички записи и снимки и мислим, че червеният картон трябва да бъде отменен. Поради тази причина подадохме жалба. Давид беше от тази страна на противника, която напълно променя ъгъла. Мисля, че ще прегледат ситуацията”, заяви Артета.

Испанецът коментира и вратарския пост, след като в двубоя срещу “вълците” и Бернд Лено получи червен картон. Треньорът на Арсенал сподели, че новото попълнение Мат Райън все още не е готов.

“Мат Райън все още не е готов и не тренира на този етап, докато Алекс е на разположение. Ще вземем решение. Ако Мат има възможност да тренира, и двамата са готови, то ще решим кой да е титуляр.  Ако Мат не е в оптимално състояние, то е ясно, че Алекс ще започне срещу Астън Вила”, каза Артета.