Артета убеден, че Сака ще подпише нов договор с Арсенал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
На "Емирейтс" вярват, че ще успеят да задържат младата си звезда в отбора.

Мениджърът на Арсенал Микел Артета говори преди утрешното гостуване на Борнемут в двубой от 3-ия кръг на Висшата лига.

Той също така сподели мнението си за задаващото се подписване на новия договор на един от основните футболисти на “артилеристите” в последните сезони Букайо Сака.

“Уверен съм, че ние като клуб, Букайо, неговото семейство и агент сме единодушни. Сега става дума само за подписването на лист хартия. Бих искал това да стане сега, защото не искам играчите да бъдат разсейвани през сезона. Но тези неща отнемат време и трябва да преминат през определени процедури”, сподели Артета.

“Беше страхотно да спечелим, страхотно да се представим толкова добре. Но това са само два мача, има цял сезон пред нас. Трябва да се съсредоточим върху следващия двубой, това, което ни предстои и къде можем да подобрим. Ще бъде наистина труден мач. Играли сме срещу Борнемут много пъти. Това е отбор, който е свикнал да побеждава, защото миналата година те направиха наистина добър сезон и сега започнаха добре. Познавам този тим много добре и знам, че ще направят наистина труден мача за нас”, каза още мениджърът на Арсенал.