Аржентински защитник се завръща в Ман Юнайтед след наем в Естудиантес
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Очаква се защитникът Маркос Рохо да се завърне в Манчестър Юнайтед, когато приключи периода му под наем в Естудиантес, като мениджърът на аржентинския клуб призна, че удължаването на наема на този етап е малко вероятно.

Аржентинският защитник получи разрешение да се завърне в родината си през януари, но успя да изиграе само един мач поради глобалната пандемия от коронавирус.

Естудиантес би приветствал възможността да запази Рохо в редиците  си, но наставникът на тима Леандро Десабато признава, че е малко вероятно това да се случи, тъй като бранителят навлиза в последните 12 месеца от договора си с Ман Юнайтед.

Първоначалното споразумение между двата тима ще изтече в края на юни. Юнайтед ще се върне към мачовете си във Висшата лига дотогава, като в момента води подготовка за подновяването на сезона и може би Рохо ще бъде посрещнат отново в отбора на Оле Гунар Солскяер.

Той обаче записа само девет участия през сезон 2019-20, преди да бъде пратен в Естудиантес през януари. Имайки това предвид и нивото на конкуренция при “червените дяволи”, то аржентинският бранител може и да не получи голям шанс за изява.