Асенсио не отхвърли възможността да остане в Реал Мадрид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Надявам се, че ще подпиша нов договор, тъй като искам да остана поне още 10 години в този клуб", сподели атакуващият играч на "белите".

Световното първенство в Катар вече започна, а офанзивният футболист на Реал Мадрид и националния отбор на Испания Марко Асенсио вече се готви сериозно за него.

Това обаче не попречи на фланговия нападател да говори за своето бъдеще на клубно ниво.

Както е известно, договорът на Асенсио с “кралете” изтича в края на сезона, а самият футболист ясно заяви, че има желание да остане на “Сантяго Бернабеу”.

„Говори се, че променям решението на Реал Мадрид. Винаги съм се опитвал да дам най-доброто, което имам в мен и тогава ще се разбере. Този, който решава също, е клубът, не зависи само от мен. След Световното първенство и двете страни ще вземем решение”, коментира Асенсио.

“Дали искам да преподпиша? Надяваме се, че това може да се случи и ще бъда много щастлив в Реал Мадрид много години, надявам се, че ще остана още 10 години“, добави крилото в интервю пред „Radio Marca“.

“Анчелоти не ми е казвал, че е невъзможно да остана в Реал Мадрид. Той ми има голямо доверие, но съм фокусиран върху Световното първенство”, каза още Марко Асенсио.