Добави коментар
Испанският бранител се размина с трансфер в Барселона

Капитанът на Челси Сесар Аспиликуета открито заяви, че е водил преговори с Барселона, но в крайна сметка реши да остане на „Стамфорд Бридж“. Той разкри защо е избрал да подпише нов договор със „сините“, като и заплатата му в новото споразумение е по-добра.

„Много съм развълнуван. Новите собственици на клуба искаха да остана тук и да водя отбора, както на терена, така и извън него. Много съм им благодарен. Бяха честни и откровени с мен от първия ден. Почувствах отговорността да остана вкъщи“, каза заяви испанският защитник.

„След световното клубно първенство, когато се превърнах в единствения играч на тима, който е завоювал всички трофеи, усетих, че е дошъл моментът да се върна в Испания. Но след това се случи всичко това с клуба. Никога не съм искал да навредя на Челси. Имах частни разговори, на които споделих много неща“, заяви Аспиликуета.

„Положих много усилия да спечелим световното клубно първенство. Тогава се почувствах по различен начин. Казах си „уау, ти спечели всичко с този клуб“. Може би се нуждаех от нов етап в кариерата ми. Но като видях, че Барселона не спря да привлича нови футболисти преди старта на сезона в Премиър Лийг, реших да преподпиша с Челси“, завърши Сесар Аспиликуета.

Добави коментар
Гласувай:
4.3/5 - 14 гласували