Астън Вила няма да привлича футболист на Барселона
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Интересът на бирмингамският клуб към Рафиня е намалял

Испанското издание Mundo Deportivo съобщава, че в Астън Вила са взели решение да се откажат от привличането на крилото на Барселона – Рафиня. Медията също така добави, че бирмингамци няма да предприемат офанзива за подписа на португалския национал Жоао Феликс.

Рафиня е свързван със завръщане във Висшата лига през цялото лято. Крилото на Барселона се оценява на около 60-70 милиона евро и можеше да бъде добър трансфер за Астън Вила и всеки друг тим от елитната дивизия на Англия.

Тимът на Астън Вила трябва да замени Муса Диаби това лято, а Рафиня се очертаваше като трансферна цел. Изглежда от “Вила Парк” са взели решение да се откажат от звездата на Барселона. Астън Вила трябва да добави повече качество и дълбочина към своята атакуваща единица. Привличането на качествено крило може да се окаже добър ход на трансферния пазар, а Рафиня се доказа във Висшата лига с Лийдс Юнайтед в миналото и няма съмнение, че е достатъчно добър и за Астън Вила.

Възможността пред Рафиня да се завърне в Англия може да бъде вълнуваща за него. Въпреки че се справя добре в испанския гранд Барселона, той играеше най-добрия си футбол във Висшата лига с екипа на Лийдс Юнайтед.