google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Таранът сподели, че възнамерява да напусне италианския клуб, но ситуацията е сложна на този етап.

Централният нападател на Асколи – Атанас Илиев, призна, че иска да напусне италианския втородивизионен тим, тъй като отношението към него не е добро.

Родният национал бе привлечен на Ботуша с големи очаквания, но той не успя да се наложи по италианските терени и към момента бъдещето му изглежда неясно.

“Относно слуховете за мен, единственото вярно е, че Асколи иска да се раздели с мен, аз също го желая. Няма това уважение и отношение, които трябва да има. Дойде нов директор, който си кара италиански футболисти – съвсем нормално. Направих подготовка с Асколи, надявам се някой да се обади с оферта, от клуба казаха, че очакват. Имам договор, въпросът е такъв, че няма оферта, те искат трансферна сума и нещата са малко по-трудни”, заяви Илиев в предаването “Домът на футбола” по “Diema Sport”.

“Започнах да получавам по-малко шансове в Асколи и като че ли хората не ме харесват. Можеше да е по-добра изминалата футболна година. Честно казано, нещата тук се случиха в последния момент. Разбрах на 26 август 2021 година за интереса, а на 29 август подписах. Впуснах се в дълбокото, без да знам какво ме очаква. Относно Андреа Сотил, мога да кажа само хубави думи. 17 години Асколи не бе влизал в плейофите за Серия “А”. Той и затова прие офертата от Удинезе, млад треньор е. Знаем къде е Серия “А” и къде е Серия “Б”, допълни още нападателят.