Атлетико Мадрид официално обяви трансфера на Галахър
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Конър официално е футболист на „Дюшекчиите“.

Драмата около трансфера на Конър Галахър е вече зад гърбовете ни, след като мадридския тим официално представи Конър като свой нов футболист, който ще подсили тима на Диего Симеоне срещу 36 милиона паунда от Челси.

Атлетико Мадрид бяха договорили английския национал още преди 2 седмици, когато той летя за испанската столица, за да премине медицински тестове. След това обаче той се наложи да се завърне в английската столица, защото трансфера на Саму Омородион при „Сините“ пропадна и те стопираха на свой ред този на Галахър.

В последствие се стигна до алтернативен вариант при който се стигна до сделки за Конър и Жоао Феликс.

Английският полузащитник е подписал контракт за 5 години с Атлетико. Той тренира заедно със своите съотборници преди броени часове, а сега от клуба решиха обявят официално неговото привличане с забавен колаж текст “пазете се от питбула”.

Лондонският клуб също потвърди, че Галахър вече не е част от „Сините“ като той е част от академията на Челси и на практика защитаваше цветовете на тима още от 6 годишна възраст като след това записа 95 двубоя за първия отбор в които вкара 10 гола.