Атлетико Мадрид с грешна стъпка у дома срещу Леганес
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Атлетико Мадрид пропусна шанса да намали разликата до лидерите в "Ла Лига" Реал Мадрид и Барселона, тъй като направи нулево равенство у дома срещу 19-ия в класирането Леганес в мач от 21-вия кръг на шампионата.

Атлетико влезе в мача след поражение от Ейбар в “Ла Лига” и отпадане от Копа дел Рей от третодивизионния Културал Леонеса, но феновете на домакините все пак показаха силна подкрепа за треньора Диего Симеоне и неговите момчета в началото на мача.

Привържениците на “дюшекчиите” обаче не можеха да останат щастливи с напредването на двубоя, тъй като техният тим имаше трудности да създаде реални шансове за гол и трябваше да разчита на две впечатляващи спасявания от вратаря Ян Облак, който попречи на Леганес да вземе преднина.

Леганес изглеждаше по-вероятно да вкара и след почивката, но халфът Ресио пропусна добра възможност за гол.  Гостите трябваше да играят в последните минути с 10 човека, тъй като вратарят Иван Куелар беше изгонен в добавено време за бавене на времето, но Атлетико не успя да вземе предимство и така и не вкара гол, за да спечели срещата.

Равенството на “Уанда Метрополитано” оставя Атлетико на четвърто място във временното класиране с 36 точки, седем по-малко от лидерите Барселона, които загубиха с 0;2 от Валенсия в събота, а също и седем зад втория в таблицата Реал Мадрид, който играе срещу Реал Валядолид по-късно в неделя.

Palms bet регистрация на играч позволява използването на високи коефициенти за мачовете от Ла Лига, както и поставянето на дългосрочни залози за шампион на сезона.