Азар: Ако съм напълно здрав, мога да направя невероятни неща
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Не се виждам да напусна Реал Мадрид, ще дам всичко за отбора след края на европейското първенство"

Националът на Белгия Еден Азар се надява да бъде готов за първия мач на „червените дяволи“ от груповата фаза на Евро 2020.

“Годината беше наистина трудна, но се надявам да бъда готов за първия двубой. Трябва да работя ден след ден и да слушам предписанията на лекарския щаб. Пропуснах последните мачове на Реал Мадрид от сезона и имах време да си почина. Ще видим постепенно как вървят нещата. Ще започнем подготовка за европейския шампионат в следващите дни. Има време преди първия ни двубой”, сподели Азар на пресконференция в понеделник.

С националния екип той има 106 мач, но от ноември 2019 насам не е играл за „червените дяволи“. Белгия стартира на Евро 2020 на 12 юни с мач срещу Русия, като двубоят ще се проведе в Санкт Петербург.

“Не се виждам да напусна. Имам договор за още три сезона. Знам, че първата ми година беше лоша заради контузията. Планът ми е да дам всичко за Реал Мадрид след края на европейското първенство. Ако съм напълно здрав, мога да направя невероятни неща”, допълни нападателят по повод престоя му в Реал Мадрид.