Бабунски: Харесва ми във Враца, Ботев може да остане в елита
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Със сигурност е по-трудно да вкарваш голове, когато играеш за по-малък клуб", отчете нападателят.

Голмайсторът на Ботев Враца Дориан Бабунски намекна, че може да си тръгне от тима от северозападния град.

Северномакедонецът се превърна в ключова фигура до момента през сезона за врачани, като вече има на сметката си 10 попадения в efbet Лига.

“Реалността е такава, че все още съм футболист на Ботев Враца, но има интерес от други отбори от България и чужбина. Ще видим в следващите пет дни какво ще стане. Мисля, че ще има добри новини за всички. Моето желание е Ботев да има успехи тази година. Засега това мога да кажа”.

“Мисля, че в края на първия полусезон показахме много добра игра. Ботев Враца може да остане в първенството, а защо не и да се бори за малко по-високо класиране. Много ми харесва Враца, не само отборът, а и градът и хората тук. Усещам подкрепата и това е най-важното за един футболист“, заяви Бабунски за “Дарик”.

„Със сигурност е по-трудно да вкарваш голове, когато играеш за по-малък клуб, ако говорим реално. Всички мои съотборници ми помагаха и всички заслужавахме тази статистика за голове. В българското първенство има много добри футболисти във всички отбори. Това ме изненада. Мисля, че шампионатът заслужава да получава уважение в другите държави”.

“Получих първата си повиквателна за националния отбор на Северна Македония и това е короната в кариерата ми. Много съм благодарен на Ботев Враца, че ми помогна за този момент от моята кариера. Националният отбор на Северна Македония има много силно поколение с много талантливи футболисти. Мисля, че заслужихме второто си място в групата за Световното първенство. Влизаме в мача с Италия с високо самочувствие“, каза още той.