google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Серджио Падт влезе в саморазправа с Алесио Да Крус

Вратарят Серджио Падт, който през новия сезон ще бъде футболист на Лудогорец, се замеси в скандал в настоящия си отбор Грьонинген. Опитният страж се сби по време на тренировка със свой съотборник. Падт влезе в саморазправа с Алесио Да Крус и се наложи дваамата да бъдат разтървани.

Алесио Да Крус напусна ядосан заниманието на “зелено-белите” след боя, а треньорът на Грьонинген реши спора между двамата.

“Те са хора, а не кучета. Когато извикам куче, то трябва да се върне, но това са хора с и имат емоции. Те трябва да се върнат, когато са в състояние да тренират по най-добрия начин. Ако не са в състояние да го направят това, тогава е по-добре да влязат вътре и да се охладят. След тренировката седнах с двамата и поговорихме, разрешихме всичко”, коментира наставникът на клуба от “Ередивизи”.

“Стана малък инцидент. Подобни неща са част от футбола. Сега това се случва много по-рядко, но преди десет години, когато бях част от Го Ахед Ийгълс се случваше няколко пъти на седмица“, коментира новият страж на Лудогорец.