Байерн Мюнхен е готов да продаде Серж Гнабри
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нюкасъл има интерес към офанзивния футболист на баварците

Според информация на немското издание Bild, Байерн Мюнхен няма против за евентуална продажба на Серж Гнабри, като Нюкасъл Юнайтед смята да направи оферта за германския национал. Крилото навлезе в последните две години с баварския гранд, като клубът от Бундеслигата едва ли ще застане на пътя на нападателя това лято, въпреки че заплатата му от 19 милиона евро на година може да усложни нещата.

Клубове от Висшата лига винаги са имали интерес към Серж Гнабри през последните няколко сезона. Играчът е предпочел да остане в Байерн Мюнхен до момента. След като остават две години от сегашния му договор, германският нападател все още е склонен да продължи да играе на “Алианц Арена”. Но Байерн смята, че е добра идея да спечели пари от офанзивния футболист.

Гнабри изигра само 10 мача в Бундеслигата през миналия сезон заради проблеми с контузии. Той остава качествен играч и на 29 години има още време да покаже пълния си потенциал. Нюкасъл Юнайтед обмисля оферта за подписа на играча, като Еди Хоу иска да засили офанзивната мощ на своя тим. Според информациите, “свраките” са готови да отделят 46,5 милиона евро, за да подпишат със Серж Гнабри.