Байерн Мюнхен e сред кандидатите за Пол Погба
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Съобщава се, че Байерн Мюнхен e направил оферта към Пол Погба

Германският колос Байерн Мюнхен е един от кандидатите за подписа на Пол Погба. Френският национал ще напусне Ман Юнайтед като свободен агент през лятото. Интерес към футболиста има също от Ювентус и ПСЖ.

Пол Погба имаше трудна кариера, тъй като блесна в Ювентус в началото, но не успя да оправдае очакванията в Манчестър Юнайтед. Тъй като проблемите с легендарния мениджър сър Алекс Фъргюсън достигнаха своя връх, тогава французинът реши да остави “червените дяволи” със свободен трансфер в Юве, където остави своя отпечатък. Неговите изяви накараха Манчестър Юнайтед да плати рекордната тогава трансферна сума от 89 милиона паунда, за да върне своя играч. Нещата обаче не вървяха толкова добре за нито една от страните, тъй като Погба никога не успя да се установи в Манчестър Юнайтед и е на път да напусне “Олд Трафорд” още веднъж.

Известно е, че Байерн не нарушава структурата на заплатите си и може да не е в състояние да предложи на Погба изгодни условия. Ювентус, от друга страна, предложи пакет, който има основна заплата, по-малка от тази, която полузащитникът печели в момента, въпреки че бонусите и големият хонорар за подпис на футболиста вероятно ще запълнят разликата. Изглежда малко вероятно Погба да продължи кариерата си в Бундеслигата, но предстои да видим неговото решение.