Байерн Мюнхен с трето поредно реми в Бундеслигата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Баварците отново завършиха 1:1 - този път срещу Айнтрахт

Отборите на Байерн Мюнхен и Айнтрахт Франкфурт направиха равенство 1:1 на “Алианц Арена” в среща от 18-ия кръг на Първа Бундеслига.

Баварският гранд регистрира трето поредно равенство при този резултат след подновяването на немското първенство през 2023 г. В предходните си две срещи тимът на Юлиан Нагелсман направи ремита с Кьолн и РБ Лайпциг. След поредната грешна стъпка Байерн има само точка аванс пред втория Унион Берлин и е на два пункта пред третия РБ Лайпциг.

Мнозина очакваха Байерн да спечели днешната среща – още повече, че домакините имаха аванс на почивката. Лерой Сане даде аванс на баварския гранд с попадение в 36-ата минута, като Мюлер асистира за гола. Първото полувреме завърши при този резултат, като домакините пропуснаха да вкарат още, а техният съперник не отправи точен удар.

В 69-ата минута френският национал Рандал Коло Муани се разписа за 1:1 след асистенция на Даичи Камада. Айнтрахт изигра по-добра втора част на срещата и не допусна много ситуации пред вратата си.

Така гостите си тръгнаха с важна точка и вече са 5-ти в класирането на Бундеслигата с 31 пункта, като са на три от 4-ия Фрайбург.