google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Баварците с втора поредна победа в Бундеслигата

Байерн Мюнхен спечели с 2:0 срещу Волфсбург на “Алианц Арена” в среща от 2-рия кръг на немската Първа Бундеслига. Попаденията за баварците отбелязаха Джамал Мусиала и Томас Мюлер. Успехът изкачи Байерн на първото място в класирането на Бундеслигата с актив от 6 точки и голова разлика 8-1 след два мача.

Байерн Мюнхен стартира срещата в схема 4-4-2 като Мане и Гнабри водеха нападението. И двамата обаче не успяха да оставят своя отпечатък върху срещата. Първият гол за Байерн падна чак в 33-ата минута и бе дело на Джамал Мусиала. Единадесет минути след това Томас Мюлер се разписа за 2:0 в полза на шампионите в Бундеслигата, а с асистенция за гола се отличи Кимих.

Байерн завърши полувремето с 12 удара към вратата на гостите, които отправиха 3 шута, но не намериха очертанията на вратата нито веднъж. През втората част баварците отново доминираха и създадоха над десет ситуации за попадение. Трети гол в мача така и не падна, като тимът на Юлиан Нагелсман нямаше много работа в защита и спечели комфортно мача.

В следващия кръг Байерн гостува на Бохум на 21 август, докато Волфсбург посреща Шалке ден по-рано.

Можете да използвате своята регистрация в уинбет, която позволява да се възползвате от ексклузивни оферти за мачовете от Бундеслигата.