Байерн победи Волфсбург 3-2 в дебюта на Компани
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
„Баварците“ се нуждаеха от пълен обрат, за да стигнат до успеха.

Байерн Мюнхен записа труда победа с 3-2 срещу Волфсбург като гост като това беше дебют на Компания начело на отбора в първенството и неговите футболисти го зарадваха с пълен обрат след като „Баварците“ изоставаха с 2-1 в началото на второто полувреме.

Джамал Мусиала вкара първия гол в мача и първи за Байерн под ръководството на Компани в Бундеслигата след асистенция от Саша Бое като баварския клуб запази своя гол аванс до края на първото полувреме.

В началото на второто полувреме, обаче, „Вълците“ получиха правото да изпълняват дузпа и Ловро Маер беше точен, за да изравни резултата. Само 7 минути по-късно, отново Ловро Маер беше герой за домакините като той се разписа след асистенция от Патрик Вимер, за да осигури за първи път преднина в резултата на Волфсбург в двубоя.

Радостта на домакините обаче не продължи дълго, защото Якуб Камински си вкара автогол в 65тата минута и така се стигна втори път до равенство в двубоя.

В крайна сметка, Байерн се добраха до победата след гол на Серж Гнабри след асистенция от Хари Кейн и започнаха новия сезон в Бундеслигата с победа.