Байерн се включва в надпреварата за Джейдън Санчо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Баврците ще се опитат да отмъкнат още една звезда на Борусия Дортмунд

Байерн Мюнхен има нова трансферна цел – това една от звездите на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо, съобщава „The Telegraph“. От доста време английският национал е спряган за трансфер в Премиър Лийг, след като Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Челси се интересуват от него.

Изданието обаче съобщава, че шампионът на Германия е готов да се намеси в битката за крилото, като може да отправи оферта през лятото. Миналата седмица от “Сигнал Идуна Пар” обявиха, че имат договорка с него да го пуснат при определена оферта. Става дума за сума от порядъка на 85-90 милиона евро, според „Sport1“.

Футболистът пък заяви след успеха над РБ Лайпциг през уикенда, че е щастлив на „Сигнал Идуна Парк“. Той обаче може би ще иска да напусне Дортмунд скоро, тъй като желае да се бори за най-големите трофеи, а Байерн може да му осигури това.

Евентуален трансфер на Санчо на „Алианц Арена“ ще означава, че още една звезда на Борусия ще премине Байерн. В последните години играчи като Роберт Левандовски, Марио Гьотце и Матс Хумелс осъществиха трансфер от „жълто-черните“ в тима на Байерн Мюнхен.