Барса 4 от 4 след разгром 7-0 срещу Валядолид
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Ханзи Флик продължава отлично начело на „Каталунците“.

Барселона унищожи Валядолид 7-0 на Естадио Олимпико и записа 4та поредна победа от началото на сезона в ЛаЛига и остават безпогрешни. След този успех, отборът на Ханзи Флик е на цели 7 точки пред Реал Мадрид, но „Лос Бланкос“ имат 1 мач в запас.

Головото шоу стартира Рафиня със своето попадение в 20тата минута като бразилецът в последствие записа хеттрик. Роберт Левандовски удвои резултата 4 минути по-късно, а Жул Кунде направи преднината класическа за домакините в добавеното време на първото полувреме.

Рафиня направи резултата 4-0 в 64тата минута, а 8 минути по-късно, бразилецът отбеляза отново, за да запише своя хеттрик и Барселона да поведе с 5-0. Това обаче не беше всичко в мача, защото футболистите на Флик не спираха да атакуват и се стигна до 6-0 след като Дани Олмо вкара във втори пореден мач след трансфера си в каталунския тим, а разгрома завърши Феран Торес, който се появи от пейката минути по-рано, за да стане 7-0 в 85тата минута.

Трябва да добавим, че Рафиня освен хеттрик, записа и 2 асистенции като със сигурност ще помни представянето си срещу Валядолид цял живот.