Барса победи Виляреал като гост и е 6 от 6 в ЛаЛига
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Каталунците продължават с победите в първенството.

Барселона стигна до успех с 5-1 срещу Виляреал на стадион „Естадио де ла Керамика“ като това беше 6та поредна победа от 6 срещи в ЛаЛига за футболистите на Ханзи Флик като те запазват своята преднина от 4 точки пред Реал Мадрид на върха в първенството като във вчерашния ден „Лос Бланкос“ разгромиха Еспаньол с 4-1.

В рамките на 15 минути през първото полувреме Роберт Левандовски вкара 2 гола, за да си даде 2 гола преднина за своя отбор. Първият гол на полския нападател дойде в 20тата минута след асистенция от Пабло Торе, а в 35тата минута той удвои резултата.

Все пак Айосе Перес запази интригата като реализира в 38мата минута след асистенция от Никола Пепе, за да намали изоставането на „Жълтата подводница“ до само един гол.

След своята асистенция обаче, младият халф на Барса Пабло Торе вкара в 58мата минута след асистенция от Педри, за да възстанови двата гола преднина за своя отбор и да приближи максимално своя тим до 6ти пореден успех в ЛаЛига.

Левандовски пропусна дузпа в 66тата минута и не успя да запише хеттрик, но Рафиня вкара в 75тата, за да направи 4-1. Малко по късно бразилеца вкара още едно попадение, за да направи преднината за Барса 4 гола.