Барса с отчаян опит да прати Коутиньо в Арсенал
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Агентът на бразилския халф на Барселона Филипе Коутиньо е започнал преговори с Арсенал, опитвайки се да осигури на клиента си преминаване под наем в английската столица.

Блаугранас отчаяно се опитват да намерят нов отбор на халфа, който така и не успя да се адаптира на “Камп Ноу” и в момента играе като преотстъпен в германския колос Байерн.

Барса са готови веднага да пратят Коутиньо в северен Лондон, защото държат на всяка цена да спестят изплащането на космическата му заплата.

Клубът от Ла Лига е уведомил агента на играча Киа Йорабчиан, че е готов да го пусне под наем, в случай че Артилеристите не проявяват интерес към покупка.

Евентуален провал на сделката ще изправи Барса пред сериозен проблем, тъй като сериозни кандидати за подписа на Коутиньо на практика липсват.

Преди две години и половина каталунците платиха 120 милиона евро на Ливърпул за бразилския национал, който така и не убеди феновете на тима, че парите за него са си стрували.

Коутиньо подразни особено привържениците на мърсисайдци, обявявайки на раздяла, че напуска “Анфийлд”, тъй като искал да спечели трофеи. В последните две години обаче Ливърпул успя да грабне както титлата в Англия, така и трофея в Шампионската лига…