Барселона и Ювентус ще се борят за Алехандро Гарначо
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Два от грандовете в Европа се интересуват от аржентинския футболист на Ман Юнайтед

Отборите на Барселона и Ювентус имат желание да подпишат с Алехандро Гарначо, пише медията The Sun. Настоящият клуб на аржентинеца – Манчестър Юнайтед, го оценява на 50 млн. евро, като може да поиска и по-висока сума за правата му.

Алехандро Гарначо е един от най-добрите млади футболисти във Висшата лига. Родом от Мадрид, той прекарва по-голямата част от ранната си кариера в Испания, но завършва юношеската академия на Манчестър Юнайтед.

20-годишният футболист имаше право да представлява Испания и Аржентина в международния футбол и той избра последната за своя национална страна. Гарначо стана ключов играч за Ман Юнайтед в последната кампания, като стартира силно и новия сезон 2024/25. Той има 4 гола и 3 асистенции в 10 двубоя във всички турнири до момента.

Интересът на Барселона към Алехандро Гарначо има смисъл. Отборът обмисля раздяла с Феран Торес догодина. Те искат да намерят по-добър играч на мястото на Торес и са се насочил към Гарначо. Що се отнася до Ювентус, наставникът на тима Тиаго Мота иска повече качество в офанзивен план и аржентинският национал е опция за атаката на “бианконерите”. Сумата от 50 млн. евро обаче може да е твърде висока за Барселона и Ювентус, като се имат предвид финансовите проблеми на двата клуба.