google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Кингсли Коман е предложен на каталунския гранд

Според информация на испанското издание SPORT, Барселона ще има възможност да подпише с Кингсли Коман през летния трансферен прозорец. Агенти са предложили 28-годишното крило на каталунския гранд, като Коман се познава отлично с новия треньор на тима Ханзи Флик, след като двамата преди работиха заедно в Байерн Мюнхен.

Кингсли Коман направи значителен прогрес, откакто се присъедини към Байерн Мюнхен от Ювентус. Французинът започва своя път във футбола в Пари Сен Жермен. Той спечели две титли в Лига 1 с ПСЖ, но така и не успя да се затвърди в състава на парижани.

Историята се повтори и в отбора на Ювентус, когато той се радваше на две триумфални кампании в Серия А. Акциите на Коман обаче се повишиха, откакто се присъедини към Байерн Мюнхен, и той спечели титли в лигата в три държави, като същевременно има голям трофей във всеки сезон от кариерата си до 2023/24.

Френският национал обаче е изправен пред несигурно бъдеще в тима на Байерн Мюнхен, който оформя състава си в последните седмици на летния трансферен прозорец. Твърди се, че Кингсли Коман може да се събере отново с Ханзи Флик, който го наставляваше в Байерн Мюнхен преди няколко сезона.

Барселона не успя да привлече Нико Уилямс и ще се насочи към друга опция за флангови футболист. Кингсли Коман може да бъде добър трансфер за каталунците. Ще бъде интересно да видим дали 28-годишният французин ще премине в Барса това лято.