google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Френското крило на Барселона Усман Дембеле може да осъществи трансфер в Манчестър Юнайтед, информира “Mirror”. Изданието пише, че каталунският клуб може да направи отстъпки при евентуален трансфер на офанзивния играч на “Олд Трафорд”.

От Барселона са готови да намалят изискванията си и да продадат французина на Ман Юнайтед за 66 милиона евро. Барса привлече Дембеле от Борусия Дортмунд през 2017 г. за 104 милиона евро и сега са готови да се разделят с него за по-скромна сума.

“Mirror” съобщава, че все още няма информация дали Юнайтед е готов да заплати дори тази сума, за да привлече френското крило. “Червените дяволи” искаха Дембеле единствено под наем и с евентуална опция за откупуване. Очаква се Ман Юнайтед съвсем скоро да обяви и трансфера на Кавани, което може да има значение за привличането на Дембеле.

През вчерашният ден имаше слухове, че дори Пол Погба е водил разговори със своя сънародник, за да го убеди да приеме офертата на МАн Юнайтед, а преговорите между двете страни продължават.

Както е известно, Манчестър Юнайтед имаше огромно желание да привлече Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд, но “червените дяволи” не успяха да се договорят с тима от Бундеслигата.