google новини лого Последвай ни
Добави коментар
25-годишния шведски национал е в трансферните планове на Барса

Според информация на The Sun, Александър Исак е попаднал отново в полезрението на Барселона. Каталунският гранд подбира своите цели за нов нападател преди летния трансферен прозорец през 2025 г., като звездата на Манчестър Сити Ерлинг Холанд е тяхната основна цел. Те обаче запазват възможностите си отворени, като сред алтернативите е централният нападател на Нюкасъл – Александър Исак.

Александър Исак се утвърди като един от най-добрите нападатели в света, откакто се присъедини към Нюкасъл от Реал Сосиедад през август 2022 г. Шведът бе сравняван със Златан Ибрахимович като по-млад. На 25-годишния играч му отне известно време, за да да пробие, въпреки че не е поглеждал назад, откакто се присъедини към Нюкасъл Юнайтед. Исак се е появил 73 пъти досега за “свраките”, като се е записал с 36 гола и 6 асистенции.

Прогресът на шведския нападател не остана незабелязан, като привлече вниманието на няколко клуба от висок ранг в цяла Европа. Въпреки това Нюкасъл Юнайтед няма търпение да обвърже Исак с нов договор, който иска да увеличи заплатата му. Междувременно нападателят на Нюкасъл Юнайтед се очертава като трансферна цел за Барселона и иска да го върне обратно в Ла Лига.

Интересът на “блаугранас” към нападателя на Нюкасъл е разбираем, като се има предвид, че Робърт Левандовски наближава залеза на своята блестяща кариера. Предстои да видим дали Барса ще привлече 25-годишния шведски национал през следващата година.